diumenge, 17 de març del 2013

Passeig per l'Obac

Previsions de pluja, un xim-xim a Mollet quan sortíem, i a l'arribar al pàrquing de l'Alzina del Salari no plou, encara que el cel està força tapat. Continuem amb els plans, som 5, bon número, i anem a fer una circular per l'Obac, uns 10 km amb uns 400 m de desnivell positiu. I torna el xim-xim! Només una estona, després els núvols continuen, per allà dalt i per allà baix, el sol, tímid, fa acte de presència un parell de breus moments. Però ja ens va bé, no hi ha vent i el plugim para al cap de poc.

Aquí el grup a la Font de la Pola:

El Quim, la Glòria, el Martí, la Isabel i jo.

I aquí unes poques més, de fotos, del passeig:




























Una bona sortida entre classes de com fer anar els bastons, de català, de dites, i que acaba amb una sentada al Parc de Vallparadís escoltant un blues/rock!


Bé, a recordar! Ets amo dels teus silencis i esclau de les teves paraules!!!




2 comentaris:

Sergi ha dit...

Així que vàreu anar al Turó de l'Espluga des del coll de Tres Creus, passant segurament primer pel camí Ral, el Paller de tot l'any i després avall i amunt cap a l'altre banda del torrent...
I tornant per sota els Castells de Tanca, on hi ha el quarto de Reixa, no vareu sentir les dues àligues que estan fent niu a la cara nord Castell Occidental? És per quedar-se una estona mirant-les i escoltant-les.
Nosaltres vam ser per allà precisament el mateix diumenge però a la tarda, fins que s'ens va fer fosc mirant les àligues.
No em cansaré d'anar-hi.

Mari_a ha dit...

Doncs, Sergi, Turó de l'Espluga, coll de Tres Creus, camí Ral, Paller de tot l'any, sí, per aquí em sona que va ser, no sóc coneixedora de la zona, qui bé t'ho diria és el Quim, el muntanyenc que ens va guiar!
El que sí recordo és el nom de les dues fonts que vam veure i beure, la del Lladre i la de la Pola!
Les àligues no les vaig apreciar... llàstima! A la propera hi pararé més atenció ara que m'ho has dit!

El que més han anat mirant els últims 30 dies...