diumenge, 22 de maig del 2011

El Turó de l'Home i les Agudes

El Turó de l'Home també forma part del meu skyline, hi havia de tornar, ja feia temps que ho deia, hi havia pujat fa molts anys, però el camí l'havia fet pràcticament tot en cotxe, només la pujada final va ser caminant. En aquell temps l'observatori meteorològic era poc més que una cabana en la que et podien fer un café amb llet, l'altre dia vaig veure una gran edificació... També en aquell temps, en el Puig Sesolles hi havia una base militar de transmissions que encara estava operativa i per les nits es podia veure des de molts punts del Vallès com estava iluminat tot el seu voltant, alguna nit d'estiu havia enredat a algú dient que era un OVNI, tenia ben bé la forma! I veia com es feien els incréduls però que no paraven de mirar cap aquella direcció amb un aire encuriosit.

Al final sempre acabàvem rient tots després de dir el que era.


Va ser fàcil enredar a la Isabel i ens vam dirigir cap a Santa Fe, al pàrquing de la Font de Passavets i vam començar a pujar cap amunt, el camí és fàcil de seguir, està molt ben indicat, però, com no!, ens vam despistar i vam seguir rectes en un moment que haviem de girar cap a l'esquerra. Va valer la pena, vam arribar al cap de poc a la riera de Passavets, un racó molt maco, i vam recular la mica que ens havíem desviat. El camí fa eses fins pràcticament a dalt del Turó i allà vam fer una pausa per menjar i beure mirant les Agudes. No teníem pensat anar-hi, però estava quasi a tocar, teníem temps i ens estaven cridant. Bona elecció! va ser molt més gratificant que el Turó aquest troç de camí.

La baixada la vam fer passant per la font de Briançó, i a partir d'aquesta font s'han de seguir unes marques vermelles que travessen una fageda per la qual dóna gust caminar i escoltar els soroll de les fulles al teu pas.





































I m'he quedat amb ganes de tornar, però fent una altra ruta, una ruta que passa pels Castellets.

El que més han anat mirant els últims 30 dies...