diumenge, 5 de juny del 2011

Després de la pluja, un passeig pels boscos del Montnegre

6:00 h - Tota la nit que plovia i anul·lem la sortida matinal que pensàvem fer per escampar la boira una estona, mitja volta i a dormir de nou.

11:14 h - Sona el telèfon, eren l'Anna i el Genís, que ja no plou, que passen a buscar-me amb el Pòquer en un moment, i ja em tens preparant-me ràpidament i cap a on sigui!

Destí diferent al planejat, anirem al Turó Gros, punt més alt del Montnegre amb 773 m d'altitud. Allà hi ha una torre de guaita i pugem. Fa impressió, sembla que es mou a cada esgraó que pujo, sort que des de dalt es poden gaudir d'unes vistes impossibles de veure des de baix.

Passegem pels camins que recorren pel Montnegre, entre boscos i més boscos, tranquil·lament, xerrant i fent fotos. El Genís i l'Anna van trobant bolets, però cap que es pugui menjar, així que els tornem a deixar allà on són. El terra està tou i és molt agradable trepitjar per aquesta muntanya i les olors del bosc ja són fantàstiques de per sí, però desprès de la pluja encara són més intenses i les aprofitem a gust.




 Pugem?






 L'estructura tremolava, que sí que tremolava...
La verdor i la humitat és característic pel Montnegre.



Hi ha qui, sense dubte, deixa petjada!










 OOOHHH!!!



















Després d'un parell d'hores de caminar, acabem a Arenys de Munt... ups! no! a Sant Iscle de Vallalta, en una terrassa d'un bar, canya i malaguenya, i... un tallat.

Fantàstic!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

UIUI, que el bar era a St. Iscle de Vallalta no Arenys de Munt. Que si busqueu les "Morcilles" per arenys poder us costa una mica! Molt bones per cert.

Mari_a ha dit...

ai ai... ara passo el corrector!!! :)

El que més han anat mirant els últims 30 dies...