dissabte, 7 de juliol de 2012

Collserola, del dia a la nit.


Així començava el text de la proposta de la sortida del CAM de Parets:

"Era l’any 1852** quan a la ciutat de Barcelona es van començar a fer assajos per omplir la ciutat d’enllumenat elèctric, cosa que no arribaria a la seva fi fins 115 anys més tard. Explica una antiga llegenda que l’interruptor per encendre aquestes primeres llums es va col·locar perdut entre el corriols de la serralada de Collserola per a què els ciutadans no pogueren encendre les llums mentre fos de dia..."


I la Montse (ma germana) i el Guillermo (nebot meu) es van engrescar i es van apuntar amb mi!!!
La ruta/passeig que vam fer, amb petites alternatives per seguir-la amb cotxets de bebés, és una de les propostes del CAM dins les "sortides familiars", totalment recomanables per anar amb nens. La propera serà pel camí de ronda que va des de la Fosca fins a Es Castell, visitant el poblat ibèric que data del segle VI a.C.


Des del primer mirador, els 360º (passeu el ratolí per sobre la foto) que abastaven les nostres mirades:Vam celebrar un aniversari, vam sopar, vam caminar escoltant músiques del món que se sentien des de la llunyania, es va compartir xoriço, galetes, coca casera... vam veure com es feia de nit i s'encenia Barcelona, i vam acabar caminant a la llum dels frontals.


I unes poques fotos:


 Aquí tenim la mascota de les "familiars"!

 Amb Barcelona als peus.
 Llocs emblemàtics de la ciutat.

Willy!!! Vols aigua!!!Tot sopant s'anava enfosquint el cel i il·luminant Barcelona.I aquí una mostra de la paciència del Guillermo que posava, a petició meva, de front i de perfil.


I la tornada cap als cotxes tranquil·la, amb la panxa plena i la sensació d'haver aprofitat molt bé el dia.2 comentaris:

Carlos/Xarli ha dit...

Ja t'ho he dit en privat, ara públicament, les fotos molt bones, els enquadraments encara m'agraden més. Els textos molt apropiats.
Un 10!!! per a la nostra flamant reportera.

Mari_a ha dit...

Gràcies Xarli! Ara és quan no es veu però em poso ben vermella!
Aquest curs encara no havia tret tan bona nota!
:D

El que més han anat mirant els últims 30 dies...